Otvoren je natječaj „Najbolja poduzetnička ideja“ u okviru projekta A.C.T.I.V.E.

Ekonomski fakultet u Osijeku dana 08. travnja 2015. godine raspisuje natječaj „Najbolja poduzetnička ideja“ u okviru projekta A.C.T.I.V.E.- Activity and Creativity Through Ideas and Ventures= Employment, čiji je nositelj.

Cilj natječaja za izbor najbolje poduzetničke ideje jest razvijanje poduzetničkog razmišljanja i ponašanja studenata Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, učenika srednjih škola Osječko-baranjske županije (kategorija 1.) te nezaposlenih mladih osoba do 29 godina starosti Osječko-baranjske županije (kategorija 2.), kao i poticanje njihove međusobne suradnje.

Važno je istaknuti kako natjecatelji mogu sudjelovati samostalno ili u timu do najviše tri osobe. Svi članovi tima trebaju pripadati istoj, gore navedenoj kategoriji.

Ukupan nagradni fond iznosi 17.000,00 kn bruto, od čega će prvonagrađeni dobiti 10.000,00 kn bruto, drugonagrađeni 5.000,00 kn bruto, a trećenagrađeni 2.000,00 kn bruto.

Uz novčane nagrade, sva tri nagrađena tima ili pojedinačne ideje bit će nagrađeni trodnevnim putovanjem u poduzetničke institucije Slovenije kao i prigodnim setom knjiga.

Poduzetničku ideju moguće je prijaviti na za to propisanom obrascu, a rok prijave je 05. svibnja 2015. godine u 15 h na info@sios.hr ili active.esf@gmail.com. Obrazac za prijavu i puni tekst natječaja se nalaze u prilozima ovog teksta.

Sve o načinu prijave i detaljima natječaja moguće je pronaći na internetskim stranicama Ekonomskog fakulteta u Osijeku www.efos.unios.hr , Studentskog inkubatora Osijek- inkubatora za mlade www.sios.hr, Centra za poduzetništvo Osijek www.czposijek.hr, ali i ostalih partnera Ekonomskog fakulteta u Osijeku u projektu A.C.T.I.V.E. kao što su Hrvatska udruga poslodavaca- Regionalni ured Osijek, Poduzetnički inkubator BIOS, Trgovačka i komercijalna škola „Davor Milas“ Osijek, Obrtnička škola Osijek, Ugostiteljsko- turistička škola Osijek te Druga srednja škola Beli Manastir.

Projekt A.C.T.I.V.E financira se iz IPA programa Europske unije, komponenta IPA IV – Razvoj ljudskih potencijala, a provodi se na području Osječko-baranjske županije. Za više informacija o fondovima Europske unije www.strukturnifondovi.hr.

 

Puni tekst natječaja možete preuzeti OVDJE

Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.