Pridružite nam se na 3. poslovnom forumu projekta A.C.T.I.V.E. – “Kako iskoristiti društvene mreže za zapošljavanje; Zaposlen(a) sam – što sad?”

Pozivamo Vas na treću forum-radionicu radnog nazva: “Iskoristiti društvene mreže za zapošljavanje; Zaposlen(a) sam – što sad?” u sklopu projekta A.C.T.I.V.E. koji će se održati 28.01.2015. godine od 11:00 do 15:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, dvorana 7, predavač Melanija Habrun, prof.

O radionici:
Kako iskoristiti nove tehnološke kanale u zapošljavanje i samozapošljavanje je tehnika i znanje koje je postalo jako vrijedno i smisleno te potrebito. Cilj ove radionice je da se pojedinac što bolje “proda” kako na tržištu rada tako i u prodaji samoga sebe i svojih proizvoda i usluga. Networking kao vještina je dio svakog pojedinca koji teži višim ciljevima u karijeri i kao takvi se moraju učiti i osvještavati.


Prijave:
Prijavite se za sudjelovanje na sljedećem linku (google forma): http://goo.gl/forms/pyLp6QJqhx

uz ovu radionicu želimo Vas pozvati i na sudjelovanje u drugom ciklusu edukacijskih aktivnosti na Sveučilištu – „AKADEMIJA ZA PODUZETNIČKI NAPREDAK“

Više informacija o ciklusu edukativnih aktivnosti možete saznati na http://www.czposijek.hr/vijesti/najava

Dosadašnje i nadolazeće aktivnosti projekta A.C.T.I.V.E. možete pratiti na FB - www.facebook.com/pages/Projekt-A-C-T-I-V-E/

Radujemo se Vašem dolasku! 


Predavač Melanija Habrun
je karijeru započela u austrijskom građevinskom holdingu Strabag u kojem je pokrenula i 7 godina vodila odjel ljudskih resursa za Hrvatsku, BiH i Srbiju. Dvije godine je bila na radnom mjestu HR menadžera u danskom poduzeću JYSK d.o.o. s odgovornošću za Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju. U obje kompanije je sudjelovala i bila odgovorna za implementaciju procesa zapošljavanja i razvoja zaposlenika. Od 2012. godine djeluje kao samostalni HR konzultant te aktivno surađuje s klijentima ponajviše iz IT branše i tehnike na projektima zapošljavanja novih ljudi, razvoja postojećeg kadra, uvođenja svih procesa za razvoj ljudskih resursa te kao trener mekih vještina i coach.