Pozivamo Vas na drugi poduzetnički forum u sklopu projekta A.C.T.I.V.E. – “Moj osobni put karijere”

Poštovani,

pozivamo Vas na drugi forum u sklopu projekta A.C.T.I.V.E. - “Moj osobni put karijere” koji će se održati 22.01.2015.godine od 11:00 do 15:00 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora BIOS (J.J,Strossmayera 341. konferencijska dvorana zgrada A), predavač Mirta Škaljac dipl.oec.

O radionici:

Osobni razvoj svakog mladog čovjeka je pitanje ne samo razvoja osobnosti, nego i njegovo cjelovito razvijanje u cilju afirmacije kroz karijeru i posao koji radi svakodnevno. Obrazovni sustav danas ne osigurava mladim ljudima profesionalnu orijentaciju i ispitivanje što oni zaista žele raditi, već je usmjeren na obrazovni sustav pa se mladi danas snalaze sami i individualno kroz takav sustav obrazovanja. Što želim raditi? Što me usrećuje? Što me čini cjelovitim? Kojim se poslom želim baviti i što ću raditi svaki dan svoga života? odgovori su koji će svaki mladi čovjek dobiti kroz ovaj forum.

Prijave:

Prijavite se za sudjelovanje na sljedećem linku: http://goo.gl/forms/i1vA8VWes2

Kako bi osigurali interaktivnost te prilagodili radionicu sudionicima potrebno je ispuniti i sljedeće (anonimne ankete):

Interes za stručne aktivnosti: http://bit.ly/Futura-ProfesionalniInteres

Testiranje osobnosti: http://bit.ly/Futura-TestOsobnosti

Radujemo se Vašem dolasku!

Predavač Mirta Škaljac dipl.oec.

Kroz dugi niz godina rada specijalizirala se je na području zapošljavanja te kao stručni konzultant i predavač radina projektima uspostave procesa, tijekova i procedura u kvadriranju, payrollingu i radnom pravu malih i srednjih tvrtki. Ekspert je iz područja primjenljivog radnog prava, kvadriranja i obračuna plaća i u tim pitanjima pruža konzultantske usluge za male i srednje poduzetnike. Tijekom rada je stekla stručno zvanje HR managera. U svom višegodišnjem radu vodila je projekte zapošljavanja za mnogobrojne tvrtke prije svega iz sektora malog i srednjeg gospodarstva. Danas radi na programima restrukturiranja i reorganizacije malih i srednjih poduzeća i vlasnik je tvrtke Futura edukacija.