Radionica o potporama iz mjere 4 Programa ruralnog razvoja 19.05.2017.

U članku Novi natječaji podmjere 4.1. informirali smo sve zainteresirane da će od 02.06.2017. moći podnijeti prijave za 5 vrsta potpora iz Programa ruralnog razvoja, namijenjenih poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave stočarstvom/peradarstvom i proizvodnjom voća i povrća, te jedan natječaj za zbrinjavanje stajskog gnojiva.

S obzirom na veliku količinu informacija i da razumijevanje i praćenje istih zaista zahtjeva involviranost u ovu tematiku od samog početka i kontinuitet, odlučili smo se organizirati informativnu radionicu, kako bismo sa svima Vama zainteresiranim poljoprivrednim gospodarstvima podijelili svoja saznanja, saslušali Vaša pitanja i pokušali zajedničkim snagama doći do odgovora i u konačnici do kvalitetnih projekata koji će biti sufinancirani ovim potporama.

„STUDENTSKI INKUBATOR OSIJEK- INKUBATOR ZA MLADE“ (SIOS) u suradnji s Centrom za poduzetništvo Osijek, održat će informativnu radionicu u petak, 19.05.2017.g., u 16h, dvorana objekt B (siva zgrada), J.J. Strossmayera 341, Osijek.

Lijepo molimo sve zainteresirane da se za sudjelovanje na radionici prijave.