Pozivamo Vas na posljednji forum projekta A.C.T.I.V.E. – “Nezaposleni ste? Otkrijte kako se predstaviti u najboljem svjetlu i ostvariti svoj cilj”

Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na poslovnom forumu u okviru projekta A.C.T.I.V.E. Activity and Creativity Through Ideas and Ventures = Employment

O forumu:

Poslovno komuniciranje obuhvaća skup tema koje analiziraju različite aspekte razmjene informacija među ljudima, a s ciljem obavljanja poslovnih aktivnosti. Riječ je o obliku javnog formalnog komuniciranja u složenim uvjetima pri čemu se isprepliću odnosi radne skupine/ tima s okruženjem, tj. građanima i djelatnicima međusobno. Njegov cilj je sporazumijevanje, prijenos informacija, poruka i iskustava, stvaranje novih ideja dogovorom, usklađivanjem mišljenja, argumentiranjem pa čak i opovrgavanjem.

Riječ je o vještinama prema kojima se u najvećoj mjeri razlikuju uspješni od manje uspješnih djelatnika ali i onim vještinama koje se mogu unaprijediti.

Forum odgovara na pitanje koje vještine trebate posjedovati kako biste se predstavili u najboljem svjetlu i kako biste ostvarili svoj cilj. Govorit će se o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama te poslovnom planiranju kao ključnim vještinama neophodnim za rad u poslovnom okruženju.

I jedan od najbogatijih ljudi 20-tog stoljeća, Rockefeller, izjavio je da bi „više platio za mogućnost učinkovitog komuniciranja nego za bilo što drugo pod suncem“.

Predavač: 
Mr.sc. Darija Krstić, voditeljica Centra za poduzetništvo Osijek

Mjesto održavanja: 
Poduzetnički  inkubator BIOS, konferencijska dvorana objekta B (siva zgrada), J. J. Strossmayera 341, Osijek.

Datum i vrijeme održavanja: 
30.lipnja 2015. (utorak), od 10 do 14 sati

Prijava:
Na forum se možete prijaviti putem sljedeće poveznice: 
http://goo.gl/forms/sWCx8uDscG

Radujemo se Vašem dolasku!