Pozivamo vas na radionicu o natječaju za “Najbolju poduzetničku ideju”

U petak 24.04.2015., od 11 do 12.30 h održat ćemo informativnu radionicu kojom želimo promovirati natjecanje Najbolja poduzetnička ideja & Sajam ideja, informirati vas o uvjetima i pravilima natječaja te vam pojasniti elemente obrazca za prijavu i na taj način vam pružiti podršku da se na isti i prijavite, sudjelujete, steknete nova znanja i iskustva, te osvojite vrlo vrijedne i zanimljive nagrade!

Radionica će se održati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u dvorani 4 i dobrodošli su svi zainteresirani. Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, učenici srednjih škola Osječko- baranjske županije te mlade nezaposlene osobe do 29 godina starosti Osječko-baranjske županije, dakle nije uvjet da ste ranije sudjelovali na nekoj od aktivnosti organiziranih kroz projekt A.C.T.I.V.E.

Ideje ne moraju nužno biti inovativne u smislu da se radi o potpuno novim tehnologijama, njihova inovativnost treba se očitovati u drugačijem pristupu, konkurentnosti, izvodivosti, uočavanju potreba tržišta i dobroj razradi same ideje. Pokažite svoju proaktivnost i odvažite se potražiti poduzetnika u sebi!

Uz radionicu, možete doći i na individualno savjetovanje o razradi ideje! Vijesti i objave možete pratiti na stranicama www.czposijek.hrwww.efos.hr ili www.sios.hr, a u nastavku su linkovi na facebook profil i e-mail adresa. Ako imate pitanja i/ili komentara slobodno nam se javite.

Plakat_NPi